VI VÄLKOMNAR ALLA ATT PROVA OCH VARA EN DEL AV OSS

Är du intresserad av att prova på pistolskytte och vill veta mer?

Då kan du kontakta oss på info@rundvikspk.se eller via formuläret till höger. Eftersom Rundviks pistolklubb är en förening som drivs ideelt av medlemmarna kan det ibland dröja lite innan vi kan återkomma till dig. Vi vill att du hör av dig i förväg om du vill komma till oss för att prova på pistolskytte. Detta för att säkerställa att vi har plats för dig. 


Kontakta styrelsen

Ordförande: ordforande@rundvikspk.se

Vice Ordförande: viceordforande@rundvikspk.se

Sekreterare: sekreterare@rundvikspk.se

Kassör: kassor@rundvikspk.se

Webmaster: webmaster@rundvikspk.seHitta till oss

 
 
 
 
 

Swish


Du kan betala med Swish när du besöker oss. QR koder finns uppsatta på skjutbanan för att förenkla betalningarna. När du gör en betalning så ange vad den avser, så förenklar det för våran kassör. Föreningens swishnummer är: 1230715193 

Till dig som vistas på och i närheten av våra skjutbanor


Våra skjutbanor ligger ca 1,7 kilometer västnordväst (VNV) om Olofsfors Bruk längs Sunnansjövägen. Skjutbanan hittar du på Latitud 63.588448 , Longitud 19.407488 och vår fältskyttebanas centrum ligger på Latitud 63.589517 , Longitud 19.415272. Man bör vara extra uppmärksam när man vistas i närheten av dessa platser. Tänk på att skytte sker under hela året, så vänligen respektera varningsskyltar och avspärrningar etc. De finns nämligen där av en anledning, och den anledningen är din säkerhet.


Följ alltid säkerhetsreglerna och anvisningarna från skjutledaren. Detta gäller även på nybörjarskyttet för skyttar som inte är nybörjare. Och är du som är medlem i föreningen där själv, så är det du som är ansvarig. Och är ni två eller flera, så skall en vara utsedd till ansvarig skjutledare. RPK:s säkerhetsregler uppdateras fortlöpande, och du hittar de allra flesta av dem i skjuthandboken. Som medlem i föreningen eller som besökare på våra skjutbanor är du under tiden då skytteverksamhet i föreningens regi pågår, försäkrad genom respektive skytteförbund som vi tillhör. För mer information gällande försäkringar - se respektive förbunds hemsidor.


Registrera RPK som din favoritförening på Svenska Spel

 

Du kan utan kostnad registrera Rundviks PK som din favoritförening på Svenska Spel om du har ett spelkort. Då är föreningen med om att dela på de 50 miljoner kronor som varje år delas ut till föreningslivet. Mer information hittar du på Svenska Spel genom att följa länken: https://svenskaspel.se/grasroten/forening?id=17227 eller genom att klicka på Svenska Spels annons till vänster. Naturligtvis kan du även registrera föreningen hos ditt lokala spelombud eller genom att ringa Svenska Spels kundservice på telefon 0770-11 11 11.

Stöd RPK med att köpa bingolotter


Att köpa en bingolott ger 13 kr per lott, (26 kr per dubbelott) till föreningens kassa. En välkommen slant för vilken förening som helst. Tag kontakt med vår kassör så får du veta mer om hur du kan stödja Rundviks Pistolklubb och det lokala föreningslivet. Naturligtvis kan du också köpa lotterna på bingolotto.se För att stödja föreningen, välj Rundviks Pistolklubb, Hörnsjö.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Till dig som är medlem i föreningen


Skjutprogram, tävlingsinbjudningar och tävlingsresultat hittar du endast på föreningens IdrottOnline sida. Detta för att informationen skall vara så aktuell som möjligt. I kalendern ovan ser du när det är dags för klubbtävlingar och arbetsdagar. Som nybörjare är du också välkommen på våra klubbtävlingar och klubbmästerkap. Föreningen är medlem i  Svenska Pistolskytteförbundet och Svenska Skyttesportförbundet och följer deras regler för utfärdande av föreningsintyg för vapenlicens. Dessa regler finns i skjuthandboken (Bilaga 8). I Rundviks Pistolklubb är det styrelsen som gemensamt beslutar om föreningsintyget skall delas ut eller inte. Tänk på att kraven för att få en 5-års licens förnyad har hårdnat och att regelbundet tävla, träna och vara delaktig i föreningens verksamhet i övrigt, är ett krav för att kunna förnya licensen. Föreningen måste styrka att du har varit aktiv inte bara på träning och tävling utan även i övrigt. Det innebär att du som medlem måste ställa upp som funktionär, vara skjutledare, klippa gräsmattan, städa, vara med i styrelsen etc. En ideell förening som Rundviks Pistolklubb fungerar inte, om inte alla hjälper till efter förmåga. Även Polisen har regler för vapenlicenser som måste vara uppfyllda. Dessa kan du hitta här.

Föreningens stadgar & policys

 

Föreningens stadgar finns här och integritetspolicyn här. Alla policys finns inte på denna webbplats, men de avser tex. uppförandekod, alkohol och droger. Mera om olika policys föreningar anslutna till Svenska Pistolskytteförbundet och Svenska Skyttesportförbundet måste följa finns på respektive förbunds webbplats.

Viktig information


Har det hänt något som du tycker är viktigt och föreningen behöver veta, som exempelvis information om inbrott, skadegörelse etc. Då kommer du snabbast i kontakt med föreningen på mejladressen viktiginfo@rundvikspk.se Det mejlet går samtidigt till alla mejladresser inom domänen, och föreningen kan kontakta dig snabbare.

IdrottOnline nr: 16791-38                       Plusgiro: 62 18 85-3                        Swish: 1230715193                        Org nr: 802454-4630                       SPSF förenings nr: 25-415